Boappa förenklar kommunikationen i er samfällighetsförening

Efter att Boappa köptes upp av OurLing har vi förhandlat fram ett nytt förmånligt samarbetsavtal som träder i kraft 1 juli 2024. Det ger avtalsföreningar 50% rabatt på Boappas ordinarie prislista för samfällighetsföreningar.

Varför Boappa?

Boappa är Sveriges största app för bostadsrättsföreningar och samfälligheter med över 150.000 registrerade användare och också en av våra mest uppskattade förmåner.

Boappas ambition är att kontinuerligt vidareutveckla Boappa-systemet med nya smarta, användarvänliga och efterfrågade funktioner för styrelsen och föreningens medlemmar. Boappa ska vara styrelsens bästa verktyg för att hantera föreningen och därför har man nyligen lanserat både styrelsekalender och avtalshantering.

Via appen i mobilen eller via webbläsaren i datorn, når styrelsen snabbt ut till alla medlemmar samtidigt. På detta sätt hålls medlemmarna uppdaterade samtidigt som de kan chatta med varandra, hitta föreningens dokument, boka gemensamma resurser, se kommande kalenderhändelser mm. Med en ny funktion kan medlemmarna anmäla sig till ett event, t.ex. föreningens årsmöte.

Boappa innehåller bland annat:

  • Styrelseportal med mängder av funktioner för ett enklare och roligare styrelsearbete: styrelsechatt, styrelsekalender, dokumenthantering, kalender/styrelseåret, avtalsbevakning mm.
  • Information och dokumentation till föreningens medlemmar
  • Nyhetsflöde med notiser för viktig information
  • Chatt mellan medlemmar och med styrelsen
  • Digitala bokningssystem för gemensamma faciliteter
  • Föreningens aktivitetskalender med anmälningsfunktion
  • Köp & Sälj

Boappas Köp & Sälj-funktion är Boappas första funktion i en större hållbarhetsmodul som ska hjälpa föreningen och medlemmarna att tänka cirkulärt och klimatsmart - allt för att tillsammans kunna bidra till en grönare omställning.

Ta del av erbjudandet

Maila ert avtalsnummer till samfalligheterna@villaagarna.se för att få er rabattkod.

Har ni frågor som rör tjänsten? Kontakta Boappa via support@boappa.se så hjälper de er vidare.