Mobil i hand
Mobil i hand

Percap - en app för enkel och säker digital stämma

Percap är ett enkelt sätt att genomföra och delta på en helt eller delvis digital stämma. Appen gör det möjligt att identifiera medlemmarna med hjälp av mobilt BankID, hantera live-röstning och resultat i realtid.

Med appen registreras närvaro och en digital röstlängd upprättas. Det finns en talarkö där det går att begära ordet. Du kan även bifoga filer och länka till ett videomöte. I appen visualiseras den aktuella punkten på dagordningen och du hanterar olika röstföranden. Detta gör stämman säker, strukturerad och lätt att administrera.

Mer om appen

Appen hanterar valfri videotjänst, till exempel Zoom, Teams eller Google Meet. Det går även bra att hålla en hybridstämma och använda Percap när en stämma hålls med medlemmar på plats. Ni loggar enkelt in med Bank-ID.

Under stämmans gång kan medlemmar begära och få ordet och rösta direkt i appen. Vid behov kan även sluten votering aktiveras. Röstresultatet visas direkt i mobiltelefonen, datorn eller surfplattan.

Som servicekund till Villaägarna erhåller ni 20% rabatt på tjänsten. Testa appen helt utan kostnad för upp till fem rösträtter.

Logga in som avtalsförening för att ta del av rabatten!