Färgglada radhus
Färgglada radhus

Samfälligheterna - trygghet för er förening

Samfälligheterna är en del av Villaägarnas Riksförbund och erbjuder skräddarsydda tjänster för samfällighetsföreningar. I Samfälligheternas Trygghetsavtal ingår bland annat försäkringar och rådgivning.

Villaägarnas affärsområde Samfälligheterna riktar sig till er som sitter i styrelsen i en samfällighetsförening. För att ni ska få de bästa förutsättningarna att lyckas med ert styrelsearbete har vi tagit fram Trygghetsavtalet – ett paket med tjänster som är anpassade efter samfällighetsföreningars behov.  

I Trygghetsavtalet ingår bland annat gruppförsäkringar, informationsmaterial, verktyg och mallar. Ni får full tillgång till kostnadsfri rådgivning från Villaägarnas experter om allt som rör styrelsens och föreningens åtaganden. Dessutom förmånliga priser på utbildningar. 

Förutom att vi har en unik kompetens inom juridik och förvaltning av samfälligheter, arbetar vi även aktivt med att verka för samfälligheters intressen.  

Läs mer om vad som ingår i Trygghetsavtalet.

Om Villaägarna 

Villaägarnas Riksförbund är en medlemsorganisation som arbetar för bättre boendevillkor och en förenklad vardag för husägare. Medlemmar får kostnadsfri rådgivning, tips och instruktioner för underhåll och renovering samt förmånliga erbjudanden. Villaägarna är också en stark röst i debatten för bättre bostadspolitik.  

Har ni ett Trygghetsavtal?

Ett Trygghetsavtal ger trygghet och förenklar styrelsens arbete. I avtalet ingår bland annat:

  • Anpassade försäkringar
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Mallar, manualer, infoskrifter
  • Delägarförteckning
  • Egen hemsida 

Läs mer om Trygghetsavtalet