Reduca Styrelseportal som förmån

Föreningar med Trygghetsavtal hos Samfälligheterna får testa Styrelseportalen kostnadsfritt i 60 dagar och hela 25 procent rabatt på årslicensen. Styrelseportalen underlättar styrelsearbetet och samlar allt på ett ställe. Den ger er full koll på alla avtal, projekt och viktiga dokument.

Reduca Styrelseportal finns nu som förmån när din samfällighetsförening tecknar Trygghetsavtalet. Styrelseportalen skapar struktur, ger trygghet och underlättar för styrelser i samfälligheter runt om i Sverige. Med Reduca Styrelseportal håller ni enkelt koll på alla avtalstider, viktiga dokument och projekt vilket skapar ett långsiktigt styrelsearbete. Den reducerar både kostnader och tid som annars lagts på onödigt administrativt arbete.

Få full koll på kostnader och avtalstider

Digital avtalshantering gör det möjligt för styrelsen att få full koll på kostnader, avtalstider och leverantörer. Utöver att ni får en samlingsplats för era avtal så får ni också ett verktyg. Det innebär att ni kan fördela ansvarsområden inom styrelsen och sätta automatiska påminnelser till ansvariga som gör att ni aldrig missar att säga upp, omförhandla eller förlänga ett avtal.

Skapa tydlig struktur och ansvarsfördelning

Med digital projekthantering kan ni enkelt sätta upp årsplaneringar och få full koll på alla kommande, pågående och slutförda projekt. Det är möjligt att tilldela ansvariga till olika projekt som skickar automatiska påminnelser inför deadlines vilket skapar bra ansvarsfördelning och ökar deltagandet.

Signera dokument på distans med BankID

Styrelseportalens E-signering möjliggör att styrelsen kan signera protokoll, årsredovisningar och avtal på distans med BankID vilket inte bara skapar trygghet utan också sparar tid som annars lagts på onödigt pappersarbete vilket underlättar för styrelsemedlemmar avsevärt.

I styrelseportalen kan ni: 

  • Signera och lagra dokument
  • Genomföra videomöten
  • Få full koll på avtal och projekt
  • Göra utskick via e-post och sms till medlemmar
  • Skapa årsplanering med styrelsekalendern
  • Genomföra digitala omröstningar
  • Importera och exportera register

Så enkelt kommer ni i gång

Genom att teckna Trygghetsavtalet med Samfälligheterna får ni testa Styrelseportalen med samtliga funktioner kostnadsfritt i 60 dagar utan några förbindelser. Ni kan sedan välja att fortsätta med samma konto och då få hela 25 rabatt rabatt på årslicensen.

- Samarbetet med Samfälligheterna möjliggör en gemensam digitalisering och förenkling av styrelsearbetet inom samfälligheter genom användningen av Styrelseportalen. Styrelseportalen möjliggör att allt styrelsearbete samlas på en enda plats, vilket har resulterat i ökad delaktighet, smidigare arbetsprocesser och förbättrad kommunikation inom föreningen, säger Christian Murray, Vd på Reduca

Logga in eller maila samfalligheterna@villaagarna.se för att få kampanjkoden.

Registrera er förening här för att prova Styrelseportalen gratis i 60 dagar.