Boappa drivs vidare av OurLiving

Från och med den 30 november drivs Boappa vidare av OurLiving. Du kommer att upptäcka en ny design och några mindre justeringar av funktioner, men annars fungerar allt precis som vanligt.

Precis som Boappa har OurLiving utvecklat en boendeapp och plattform för bostadsrätts- och samfällighetsföreningar i Sverige.

Idag samlar de cirka 200 föreningar och har fler än 10.000 användare anslutna till OurLivings digitala boendeplattform.

Tillsammans blir Boappa och OurLiving nu ledande i Sverige på boendeappar för föreningar med ett tydligt fokus på att erbjuda användarvänliga och kostnadseffektiva lösningar som underlättar styrelsearbetet, stärker gemenskapen och bidrar till gröna, hållbara lösningar grannar emellan.

Vad innebär det här för er? 

Förvärvet träder i kraft den 30 november 2023. Med funktioner från både Boappa och OurLiving kommer verktyget utvecklas med det bästa från båda systemen.

Inför förändringen senare i veckan samt veckorna efter kommer OurLiving att fokusera på att skapa bästa möjliga upplevelse för sina användare. De har dessutom ett antal samarbetspartners som de redan planerar förbättringar med.

Fram till dess kan du fortsätta att använda Boappa precis som vanligt. Ytterligare information om processen kommer att gå ut löpande.