Mobil i hand
Mobil i hand

Percap - en app för enkel men säker digital stämma

Funderar ni på att hålla årsstämman helt eller delvis online? Med appen Percap kan ni upprätta en digital röstlängd och genomföra live-röstning i realtid. Som avtalsförening får ni 20% rabatt.

Percap är en app för digitala möten och stämmor. Deltagarna loggar in med mobilt BankID, närvaron registreras och en digital röstlängd upprättas. Under stämmans gång kan medlemmarna begära och få ordet, ni kan bifoga filer och även länka till ett videomöte. Appen stödjer de flesta videotjänsterna, till exempel Zoom, Teams eller Google Meet.

När det är dags för votering röstar medlemmarna direkt i appen, och röstresultatet visas i mobiltelefonen, datorn eller surfplattan.

Även om ni håller stämman med alla fysiskt på plats kan appen användas för votering. Den redovisar viktade röster, vilket kan vara bra om ni i en fråga behöver ett tydligt resultat, och vid behov kan även sluten votering aktiveras.

Prova gratis och gå en utbildning!

På Percaps webbplats kan ni testa appen gratis för upp till fem rösträtter. Ni kan även gå en kostnadsfri digital utbildning då Percap under en timme går igenom hur appen fungerar, både för användare och för den som håller i mötet eller stämman. Vill ni sedan genomföra en stämma med Percap betalar ni en startavgift plus en summa per inbjuden medlem.

Som avtalsförening får ni 20 procents rabatt på tjänsten vilket innebär 1200 kronor i startavgift och 8 kronor per inbjuden medlem.

Logga in och ta del av erbjudandet.

Har ni ett Trygghetsavtal?

Ett Trygghetsavtal ger trygghet och förenklar styrelsens arbete. I avtalet ingår bland annat:

  • Anpassade försäkringar
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Mallar, manualer, infoskrifter
  • Delägarförteckning
  • Egen hemsida 

Läs mer om Trygghetsavtalet