Tingdammsringens samfällighetsförening

En trivsam och hemtrevlig villaförening i Oxie strax utanför Malmö.

iDetta är en samfällighetsförening. På denna sida ansvarar samfällighetsföreningen för innehållet.

Tingdammringens samfällighetsförening är en trivsam och hemtrevlig villaförening i Oxie, strax utanför Malmö. Föreningen bildades 1982 och husen stod klara för inflyttning 1984. Omgivet av grönska och fågelkvitter ligger föreningen på ett lugnt men ändå lättillgängligt läge. Många av de som köpte husen nya när de byggdes bor fortfarande kvar vilket talar sitt tydliga språk om trivseln i området. Samtidigt har yngre barnfamiljer kommit in i området under senare tid och det är idag en härlig blandning av boende.

Det är nära till allmänna kommunikationer såsom pendeltåg och både stads- och regionalkollektivtrafik, och i Oxie Centrum finns bland annat matvarubutik, apotek, bibliotek, frisör samt vårdcentral och tandläkarmottagning. Föreningen består av 30 hushåll som är belägna runt eller vid Tingdammen. I den omedelbara närheten finns bostadsrättsföreningar och andra villaområden, skola och förskola.

Kontakta styrelsen

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.