Bystämmans Samfällighetsförening

Välkommen till Bystämmans nya hemsida. Denna är under uppbyggnad. Håll ut! /Styrelsen

iDetta är en samfällighetsförening. På denna sida ansvarar samfällighetsföreningen för innehållet.

Datum Event
8/3 El-möte Info Tibble

Projekt el i garage

Just nu pågår projekt att uppgradera el i garagen och det medför en hel del påverkan. Häng med i mailutskick, på facebook och här, för att alltid vara uppdaterad.

2022-10-06 Avstängd el i samtliga garage

Elen kommer vara avstängd i samtliga garagelängor mellan kl 6.00 – kl. 18.00.

Ni som har elektriska garageöppnare, dessa kommer inte fungera så ni behöver planera att ta ut bilen innan avbrottet sker (om ni behöver bilen under dagen).

Vår internetuppkoppling kommer också påverkas. Avbrottet kommer ske på morgonen. Det kan vara så att varje fastighetsägare måste starta om sin router alternativt fiberkonvertera. Tänk på att ni kan behöva BankID alt. kod för att starta om. Vår entreprenör och Telia har kontakt med varandra.

Vill även passa på att tack Rolf som lånar ut el från sitt hus så vi kan minimera switchavbrotten (internetuppkopplingen) för oss alla! Det betyder att om allt går som planerat kommer vi ha internet under hela dagen, med ett korta avbrott för omkoppling morgonen och kvällen.

 

2022-09-28 Asfaltering 2, 4 och 6

onsdag 28/9 kommer det att asfalteras från kl. 8 och framåt ovanför parkering 2,4 och 6 samt på gång-/cykelbanan i det området.

Påminner om att inga ”transporter-/hantverkare” får parkera eller köra in i morgon på ovan områden. Nu i kväll kommer det att sättas upp avspärrningsband för att underlätta och de kommer att arbeta med att förbereda inför asfalteringen.

 

2022-09-16 Projekt laddstolpar info om kommande händelser

Här kommer en mer specifik information om vilka dagar elektrikerna kommer arbeta i respektive garagelänga. De räknar med att arbetet endast kommer ta en dag men jag tycker vi räknar med två dagar för att vara på den säkra sidan innan bilarna kan ställas in igen. Vid garagegavelplatserna behöver elektrikerna komma tillbaka vid ett senare tillfälle för att slutföra installationen. Återkommer med datum till er om det.

V39

Måndag den 26 sep nr 601 – 614 (parkering 6)

Tisdag den 27 sep nr 413 – 426 (parkering 4)

Onsdag den 28 sep nr 615 – 628 (parkering 6)

Torsdag den 29 sep nr 201 – 215 (parkering 2)

Nr 216 – 229 (parkering 2) beräknas utföras torsdagen eller fredagen v41.

Arbetet för parkering 1,3 och 5 kommer påbörjas i slutet av v41. Återkommer med datum för respektive garagelänga.

Påminner om att garagen måste vara tömda och att inget annat är tillåtet i garagen än bilar/motorcyklar/mopeder/cyklar.

Vi kommer påbörja grävningen utmed gång-/cykelvägen för parkering 1,3,5 nästa vecka. Ni som har gavelhus, skulle ni vilja markera ut vart ert fiber går in i huset alt vart kabeln går in på baksidan. Vi har ganska bra koll men det skulle underlätta en hel del.