Vårkampanj: 35 procent rabatt på HAGS

Nu kan ni lyfta er samfällighets utemiljö till ett extra bra pris. Med HAGS vårkampanj får ni minst 35 procent rabatt på lekplatsutrustning, utegym och parkmöbler.

Våren är äntligen här och den ska givetvis mötas utomhus! Hos Samfälligheternas samarbetspartner HAGS har avtalsföreningar alltid 20 procent rabatt på hela sortimentet. Men nu kan ni dessutom passa på att fynda utvalda produkter till extra förmånliga priser. 

HAGS har valt ut sina favoriter av lekplatsutrustning, parkmöbler och utegym för att erbjuda en mångfald av alternativ som främjar fysisk aktivitet, fantasi och social interaktion i deras stora vårkampanj med hela 35 procent rabatt. 

Från färgglada lekställningar till säkra gungor och klätterväggar. Dessutom finns samtliga produkter i vårkampanjen på lager i Aneby vilket betyder att din order skickas ifrån HAGS inom 10 dagar.

Det här är ett perfekt tillfälle att förnya eller uppgradera er befintliga lekplats och skapa en inspirerande utomhusmiljö.

Priserna gäller t.o.m. 30 juni 2024 med leverans senast 30 september 2024. Läs mer om kampanjen och titta på produkterna här!