Anmäl skada eller fel

Styrelsen Storön Vänern samfällighetsförening har beslutat att skapa en e-postadress där alla medlemmar kan rapportera skador/olägenheter som djuren på Storön åsamkar er, eller andra skador på byggnader eller gemensamt skötselområde.

Vi gör detta för att få en samlad bild av läget och att använda informationen som underlag i vår kommunikation med berörda myndigheter och behöver givetvis alla medlemmars hjälp. Ni kan även rapportera skador/olägenheter bakåt i tiden. 

För att få ett mer komplett underlag är det bra om ni kan dokumentera skadorna/olägenheterna med bild, tid och plats för skadan/ olägenheten. Styrelsen kommer inte att använda informationen annat än i vår kommunikation med berörda myndigheter. Informationen kommer också att avpersonifieras, dvs inga namn och e-postadresser kommer att vara synliga i styrelsens kommunikation med berörda myndigheter.

E-postadress: skaderapport.storon@gmail.com

Ni kommer att få ett autosvar som kvitto på er e-post. Den som inte vill skicka e-post kan istället lämna en skriftlig rapport till någon i styrelsen.

Med vänlig hälsning, Styrelsen