Nyhetsbrev Oktober 2016

Hemsida

Nu är vår hemsida äntligen klar. Kjell Karlberg har utsetts till webbredaktör och det är hans engagemang som gett resultat. Hemsidan är enkel och informativ och återfinns på Villaägarnas webbplats. Vill du ha något publicerat eller har synpunkter på hemsidan så ta kontakt med styrelsen. Adressen, som förslagsvis läggs upp som bokmärke, är;

http://www.villaagarna.se/raknelaran

(Ansvaret för hemsidan har under december 2018 överförts till Krister Larsson som flyttat tidigare innehåll till ny hemsida hos Villaägarna som nås via ovan angiva webbadress)

Södra Parkeringen

Många har kontaktat styrelsen om situationen på den södra parkeringen. Parkeringen är ofta full och många får därför ställa sin bil på norra parkeringen. Garagen är till för bilar och får inte användas som ett extra förråd. Har ni fler än en bil så parkera åtminstone den ena i garaget.

Tänk på att användning av garaget till annat än det är avsett för, det vill säga biluppställning, innebär ett risktagande! Om en brand skulle uppstå och det visar sig att brandförloppet tagit extra fart på grund av sådan förvaring, kan nyttjaren bli ställd till ansvar.

Styrelsen har beslutat att låta renovera fasaden och taket på S-huset på södra parkeringen. Denna renovering görs för att kunna bedöma skicket och priset på renoveringen av garagen. Åhlin & Ekeroth AB har anlitats att utföra renoveringen av S-huset.

Övrigt

I övrigt så har BEFAB nu återställt norra parkeringen efter arbetet med att byta ledningar för fjärrvärme och kallvatten.

Urban spolservice har tömt samtliga dagvattenbrunnar i området.

Med hösten kommer också alla löv. Se till att tömma hängrännorna på betongslam och löv.

Har ni frågor eller andra funderingar, tveka inte att ta kontakt med någon i styrelsen.