Rabattkod på HAGS populära produkter

Upptäck en värld av lek och glädje med HAGS – den ledande tillverkaren av innovativa lekplatsutrustningar och utomhusmiljöer. Med över 75 års expertis i bagaget har HAGS blivit synonymt med säkerhet, kvalitet och kreativitet när det gäller att skapa inspirerande platser för barn att leka och växa på. Med Trygghetsavtalet får du rabatt.

HAGS erbjuder ett omfattande sortiment av lekplatsutrustning som inte bara tilltalar barn, utan även lockar till interaktion och utveckling. Varje lekredskap är noga designat för att stimulera fantasi, motorisk förmåga och social interaktion – samtidigt som de garanterar maximal säkerhet och hållbarhet. HAGS utgår alltid från barnens perspektiv och strävar efter att skapa lekplatser som utmanar och inspirerar dem att utforska sin omgivning.

Skräddarsydda lösningar för att passa varje plats och målgrupp

Med HAGS får du inte bara en standardiserad lekplats, utan en helt unik utomhusmiljö som speglar dina önskemål och behov. Vare sig det handlar om en traditionell lekplats i en park eller en mer specialiserad temalekplats, kan HAGS skräddarsy lösningar för att passa varje plats och målgrupp. De innovativa designerna och flexibiliteten i HAGS-produkterna gör det möjligt att skapa spännande och attraktiva lekmiljöer som tilltalar barn i alla åldrar.

HAGS uppfyller alltid högsta säkerhetsstandard

Säkerhet är alltid i fokus när det gäller HAGS-produkter. Varje lekredskap och utomhusstruktur genomgår rigorösa tester och uppfyller de högsta internationella säkerhetsstandarderna HAGS strävar efter att minimera riskerna och se till att barn kan leka tryggt och utan bekymmer. Samtidigt läggs stor vikt vid att använda hållbara material och tekniker för att säkerställa produkternas långsiktiga kvalitet och miljövänlighet.

Rabatt på HAGS med Trygghetsavtal

Med HAGS får du inte bara lekutrustningar av högsta kvalitet, utan även en pålitlig partner som stöttar dig genom hela processen – från design och planering till installation och underhåll. HAGS erfarna team av lekplatskonsulter och ingenjörer hjälper dig att förverkliga din vision och skapa en lekplats som kommer att vara en favoritdestination för barn i många år framöver.

Ge barnen en lekplats som inspirerar, utmanar och ger glädje!

  • Hållbara material
  • Snabb leverans
  • 75 år i branschen
  • Lek för alla
  • En-certifierad utrustning

Logga in på Samfälligheterna för att ta del av rabatten.

Alla rabatterade produkter

Klicka här och se HAGS-produkterna som föreningar med Trygghetsavtalet nu kan köpa till 30 procent rabatt. 

Just nu 30 procent rabatt

Logga in som avtalsförening för att se hur du tar del av rabatten eller teckna Trygghetsavtalet här!